Krachtenbundeling Delta Lloyd en NN Group

Delta Lloyd, het moederbedrijf van Nationaal Spaarfonds, en de Nederlandse activiteiten van NN Group (Nationale-Nederlanden) bundelen de krachten en gaan verder als één bedrijf. We houden u graag op de hoogte van de stappen die worden gezet en wat dit voor u betekent.

Wat betekent het samengaan met Nationale-Nederlanden voor mij als klant van Nationaal Spaarfonds?

Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden bundelen kennis, ervaring en expertise. Hierdoor kunnen we beter aan uw wensen voldoen. Samen zijn we slagvaardiger en efficiënter en kunnen we gemakkelijker innoveren om onze producten en dienstverlening voor u verder te verbeteren. Delta Lloyd is gestopt met de schadeverzekeringen van Nationaal Spaarfonds. Hierdoor is het niet meer mogelijk om nieuwe schadeverzekeringen af te sluiten bij Nationaal Spaarfonds. Alle schadeverzekeringen zijn overgezet naar OHRA. Deze verzekeraar is ook onderdeel van Nationale-Nederlanden. Wilt u een nieuwe schadeverzekering afsluiten? Dan kunt u terecht bij OHRA Verzekeringen.

Weten waar u aan toe bent

Het is belangrijk dat u weet wat Nationaal Spaarfonds voor u kan doen. Wij informeren u over uw producten, maar geven geen advies. Wilt u hulp bij het maken van financiële keuzes? Raadpleeg dan een financieel adviseur.