Verzekeringen van De Nationale

Op denationale.nl kon u kiezen uit een of meerdere onderstaande verzekeringen.

 

Meer weten over onze verzekeringen? Lees ook de productwijzers van het Verbond van Verzekeraars met algemene informatie over verzekeringen.

 

Autoverzekering

Als u een autoverzekering via de Nationale heeft afgesloten, dan valt deze vanaf 3 januari 2012 onder het beheer van Nationaal Spaarfonds.

Bent u eigenaar van een auto, dan is het noodzakelijk uw auto te verzekeren. U kunt kiezen uit drie autoverzekeringen: WA, WA + Mini Casco of WA + Volledig Casco.

Waarom uw auto WA (wettelijke aansprakelijkheid) verzekeren?
Met de WA autoverzekering bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van schade die u met uw auto aan anderen toebrengt. Deze dekking is wettelijk verplicht.

Waarom uw auto WA + Mini Casco verzekeren?
Bent u de eigenaar van een vrij nieuwe auto, dan is het verstandig uw auto extra te verzekeren zodat u ook bij diefstal, brand, storm, ruitschade of schade vanuit de natuur verzekerd bent.

Waarom uw auto WA + Volledig Casco (All Risk) verzekeren
Heeft u een nieuwe auto, dan is het aan te bevelen om een 'All Risk' verzekering af te sluiten. Hiermee wordt naast de schade aan derden ook de schade aan uw eigen auto vergoed. Daarnaast is uw auto verzekerd voor diefstal, brand, storm, ruitschade of schade vanuit de natuur.

U wilt een autoverzekering afsluiten? Dat kan bij Nationaal Spaarfonds.

Aansprakelijkheidsverzekering

Als u een aansprakelijkheidsverzekering via de Nationale heeft afgesloten, dan valt deze vanaf 3 januari 2012 onder het beheer van Nationaal Spaarfonds.

Wanneer u per ongeluk iemand anders schade of letsel toebrengt, kunt u al snel een hoge claim verwachten. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd.
U wilt graag een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Dat kan op Nationaal Spaarfonds.

 

Huisdierenverzekering

Als u een huisdierenverzekering via de Nationale heeft afgesloten, dan valt deze vanaf 3 januari 2012 onder het beheer van Nationaal Spaarfonds.

Als uw hond of kat ziek is, wilt u uzelf niet druk maken over de torenhoge rekening van de dierenarts. Met een huisdierenverzekering hoeft dat ook niet. U kunt honderden euro's per jaar besparen.
U wilt een huisdierenverzekering afsluiten? Dat kan bij Nationaal Spaarfonds.

 

Inboedelverzekering

Als u een inboedelverzekering via de Nationale heeft afgesloten, dan valt deze vanaf 3 januari 2012 onder het beheer van Nationaal Spaarfonds.

Het is erg vervelend als er onverwachts iets gebeurt met uw dierbare spullen. Zeker als er flinke financiële schade mee gemoeid is. Met de inboedelverzekering is uw huisraad verzekerd.
Wilt u een inboedelverzekering afsluiten? Dat kan bij Nationaal Spaarfonds.

 

Ongevallenverzekering

Als u een ongevallenverzekering via de Nationale heeft afgesloten, dan valt deze vanaf 3 januari 2012 onder het beheer van Nationaal Spaarfonds.

Een ongeval is niet altijd te voorkomen. De gevolgen kunnen ingrijpend zijn. Bij blijvende invaliditeit krijgt u te maken met hoge kosten. Veel van die kosten worden niet gedekt door de ziektekostenverzekering. In zo'n geval biedt een ongevallenverzekering uitkomst. Deze verzekering keert uit wanneer u door een ongeval geheel of gedeeltelijk invalide wordt.
U wilt een nieuwe ongevallenverzekering afsluiten? Dat kan bij Nationaal Spaarfonds.

 

Rechtsbijstandverzekering

Als u een rechtsbijstandverzekering via de Nationale heeft afgesloten, dan valt deze vanaf 3 januari 2012 onder het beheer van Nationaal Spaarfonds.

Iedereen kan in een conflict raken. Het is in de praktijk niet altijd eenvoudig om uw recht te halen. Een advocaat kost al snel 190,- euro per uur. Uw verzekeringskosten zijn dus snel terugverdiend!
U wilt een rechtsbijstandverzekering afsluiten? Dat kan bij Nationaal Spaarfonds.

 

Reisverzekering

Als u een reisverzekering via de Nationale heeft afgesloten, dan valt deze vanaf 1 januari 2012 onder het beheer van Nationaal Spaarfonds.

Gaat u op vakantie? Of voor langere tijd op reis? Dan is het wel zo prettig om goed verzekerd te zijn. Een ziektekostenverzekering dekt namelijk lang niet alle kosten.  Met de reisverzekering verzekert u uw bagage en reisdocumenten, maar ook kostbare audiovisuele apparatuur, kampeeruitrusting, skiuitrusting en andere persoonlijke eigendommen tegen schade, verlies of diefstal.
U wilt een doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering afsluiten? Dat kan bij Nationaal Spaarfonds.

Woonhuisverzekering

Als u een woonhuisverzekering via de Nationale heeft afgesloten, dan valt deze vanaf 3 januari 2012 onder het beheer van Nationaal Spaarfonds.

Uw huis staat bloot aan allerlei gevaren. De woonhuisverzekering (opstal) dekt schade aan u woning. Schade als gevolg van een naburige brand, bevroren waterleidingen en glasschade gedekt.
U wilt een nieuwe woonhuisverzekering afsluiten? Dat kan bij Nationaal Spaarfonds.