Veelgestelde vragen

Wat gaat er op 3 januari 2012 precies veranderen?

De Nationale is jarenlang succesvol geweest in het aanbieden van schadeverzekeringen. Er is besloten om vanaf 3 januari 2012 afscheid te nemen van de merknaam De Nationale. Hierdoor worden uw verzekering(en) vanaf 3 januari 2012 beheerd door Nationaal Spaarfonds.

 

Wat verandert er aan mijn premie en verzekeringsvoorwaarden?

Er verandert niets aan uw premie en verzekeringsvoorwaarden. Ook de service blijft ongewijzigd.

 

Waarom verandert de Nationale in Nationaal Spaarfonds?

Uw verzekeringen heeft u via De Nationale afgesloten bij Nationaal Spaarfonds. Nationaal Spaarfonds blijft het beheer van uw verzekeringen verzorgen.

Delta Lloyd heeft ervoor gekozen om de merknaam De Nationale op te heffen. Nationaal Spaarfonds speelt - als moderne, online verzekeraar – optimaal in op de continu bewegende online markt. Met het uitgebreide pakket aan verzekeringen kan Nationaal Spaarfonds uw verzekeringswensen nu én in de toekomst optimaal bedienen.

 

Welke verzekeringen heeft Nationaal Spaarfonds?

Nationaal Spaarfonds biedt diverse verzekeringen aan. Kijk voor een volledig overzicht op Verzekeringen.

 

Hoe kan ik declareren?

Schade is altijd vervelend. Maar het moet nu eenmaal geregeld worden. Declareren bij Nationaal Spaarfonds gaat heel eenvoudig online. Klik op de verzekering waarvoor u wilt declareren, vul de gegevens in en uw declaratie wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. In het vervolg kunt u ook via Nationaal Spaarfonds declareren.