Wat gebeurt er als u tussentijds de verzekering omzet naar een alternatief product?

U heeft de mogelijkheid de opgebouwde waarde in uw beleggingsverzekering om te zetten naar een verzekerings- of bankspaarproduct van Nationale-Nederlanden.

Garantieregeling

Heeft u een garantieregeling? Houd er dan rekening mee dat de garantieregeling vervalt bij het omzetten naar een alternatief product.

Wat zijn mijn alternatieven?

Of het beter, goedkoper of verstandig is om de bestaande beleggingsverzekering aan te passen of om te zetten naar een bankspaarproduct verschilt per klant. Alternatieve producten hebben andere productkenmerken en productvoorwaarden. De waarde op het moment van beëindiging van uw verzekering kan anders zijn dan in een eerdere opgave. Neem contact op met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden.

Kan ik kosteloos mijn beleggingsverzekering omzetten?

Wanneer u uw beleggingsverzekering omzet naar een nieuw product bij Nationale-Nederlanden, dan betaalt u hiervoor distributiekosten. Kijk op www.nn.nl voor de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Wat gebeurt er met mijn tegemoetkoming als ik mijn beleggingsverzekering omzet?

De tegemoetkoming die wij al aan uw beleggingsverzekering hebben toegevoegd, hoeft u nooit terug te betalen. Als u uw beleggingsverzekering omzet naar een alternatief product heeft u geen recht meer op de toekomstige tegemoetkoming.

Wilt u uw verzekering omzetten?

Het is belangrijk om u goed te laten informeren als u tussentijds de verzekering wilt omzetten. Neem contact op met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden.

Wilt u een verandering doorgeven? 

Klik dan hier.