Schade melden of kosten declareren

Schade is al vervelend genoeg. Nationaal Spaarfonds helpt u natuurlijk. Bent u betrokken bij een aanrijding? Is uw auto gestolen? Of heeft u pech in het buitenland? Neem contact met ons op. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

 

Reparatieservice

Voor schade aan uw auto heeft Nationaal Spaarfonds het gemak van de reparatieservice. We maken gebruik van het uitgebreide netwerk van Schadegarantbedrijven. Wanneer u uw auto laat repareren bij een van deze bedrijven, heeft u de volgende voordelen:

  • Tijdens de reparatie van je auto krijgt u gratis een leenauto (exclusief brandstof).
  • Als de schade binnen de dekking valt, wordt de rekening direct aan het schadeherstelbedrijf betaald. Mocht u een eigen risico hebben, gaat dat er eerst van af.
  • U krijgt merkgarantie of 4 jaar garantie van het FOCWA Eurogarantbedrijf op de reparaties.

Autoschade
Nationaal Spaarfonds werkt voor schadeherstel van uw auto samen met zorgvuldig uitgekozen autoschade herstelbedrijven. Zoek een aangesloten autoschade herstelbedrijf bij u in de buurt.

Ruitschade
Voor het herstel van de schade aan of de vervanging van uw autoruit kunt u gebruik maken van kwikfit

Controleer eerst of de ruitschade is verzekerd (ruitschade valt alleen onder de Mini Casco of All Risks dekking).

Nationaal Spaarfonds
Postbus 40006
6803 GD Arnhem


Is uw auto gestolen?

Bel de politie en doe zo snel mogelijk aangifte. Vergeet niet een afschrift van de aangifte te vragen!
Neem vervolgens contact op met Nationaal Spaarfonds op telefoonnummer 0900-0565 (lokaal tarief), en geef de diefstal aan ons door.


Hulp in het buitenland

Heeft u hulp nodig in het buitenland belt u met de Verzekeraars Hulpdienst in het buitenland. Zij zijn dag en nacht te bereiken op het nummer:  0031 26 354 4700.

 

Melden schade bij Nationaal Spaarfonds