Dit is verzekerd

Nationaal Spaarfonds heeft 3 standaard autoverzekeringen: WA, WA-casco of WA volledig casco (all risk). U kunt uw autoverzekering aanvullen met verschillende extra dekkingen.

Compleet verzekerd

Met deze verzekering rijdt u geheel onbezorgd rond in uw auto. U bent uiteraard verzekerd voor schade die u veroorzaakt bij anderen (WA), maar ook schade aan uw eigen auto is volledig gedekt. Veelal wordt voor deze verzekering gekozen als men een nieuwe auto rijdt.

Extra zekerheid

Met WA + Mini Casco verzekert u naast schade aan anderen ook de meest voorkomende schade aan uw eigen auto. Bijvoorbeeld schade in het geval van brand, storm, diefstal of inbraak.

Goed verzekerd

Rijdt u een auto, dan bent u wettelijk verplicht een WA autoverzekering af te sluiten. De WA verzekering vergoedt de schade die u met uw auto veroorzaakt bij anderen. Nationaal Spaarfonds keert bij deze verzekering maximaal 2,5 miljoen euro uit aan materiële schade en maximaal 5 miljoen euro aan letselschade. Bij een onverhoopt ongeluk hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de kostenafhandeling.


Rechtsbijstand

Bij een verkeersongeval is vaak niet duidelijk wie nu schuldig is. Zelf een advocaat inhuren is veelal erg duur. Met de rechtsbijstanddekking bent u verzekerd van professionele juridische hulp. Nationaal Spaarfonds werkt samen met de specialisten van DAS rechtsbijstand. Tegen een laag bedrag per maand heeft u recht op bijstand in het geval u een advocaat nodig heeft.

Ongevallen-inzittenden

Bij een aanrijding kunnen u en uw passagiers gewond raken. Als hierdoor blijvende invaliditeit optreedt of als iemand overlijdt, dan keert de ongevallen-inzittendendekking het vooraf bepaalde bedrag uit. Het maakt niet uit wie er schuldig is aan het ongeval. Deze dekking kunt u afsluiten als u vaak met meerdere personen in uw auto zit.

Accessoires

Deze dekking is voor alle accessoires die niet in de fabriek zijn ingebouwd. U bent dan verzekerd tegen bijvoorbeeld diefstal van audiovisuele apparatuur.

De autoverzekering van Nationaal Spaarfonds